Januar 2022

 

Woow hvor tiden braser af sted og jeg glemmer helt at skrive på bloggen og det er jo ikke fordi der ikke er noget at skrive om.

Det har været en crazy crazy tid og den eneste grund til at Stylistuniverset er her endnu er fordi i er så søde at støtte den lille butikka med jeres indkøb af smukke kjoler og andet godt fra butikken. 

Vi prøver at følge så meget med som muligt med at ligge varer på webshoppen men i må ALTID huske på at et besøg i den fysiske butik Stylistuniverset giver mange flere muligheder da der både er vintage delen og de nye varer samlet, vi har simpelthen ikke tid og ressourcer til at få lagt vintage delen på webshoppen også, men til gengæld kan du følge med på vores facebook og på vores Instagram hvor vi så ofte det er muligt styler med både vintage og nyt og du er velkommen til at skrive på opslag der og lave aftaler om køb af vintage som vi også med glæde sender.

 

Vi holdte Stylistuniversets 3 års fødselsdag i Valby i november måned med film, snacks, bobler og underholdning i Valby Kino, det var på trods af Corona, ny variant og alt det der, godt besøgt og vi takker alle jer der kom forbi og fejrede det med os, vi takker også alle de butikker, cafeer og andet der donerede fine gaver vi kunne bruge som give away på dagen, vi er meget taknemmelige..

 

Vi har altid planer om nye projekter men overskuddet skal også være der og lige nu har vi brug for lige at lande efter nogle meget hårde år, ikke blot med Corona men også udfordringer med lejemål og en masse andet der skulle bruges "muskler på"

Men lige pludselig dukker vi op med planer og arrangementer igen og vores lille retro campingvogn kommer også til POPUP til sommer uden at vi dog har bestemt os for hvor ...

 

Vi vil også gerne arrangere modeshow igen, men igen det kræver lige lidt planlægning.

Har i spørgsmål eller ideer til os er i altid velkommen til at skrive til os på mail Pia@stylistuniverset.dk 

Vi vil altid gerne høre ris og ros... og så er vi så glade for når i deler info om det lille univers, så vi kan nå længere ud med butikken, vi syntes jo selv at den fortjener at blive mere "set" 

Mie prøvede i den forbindelse at skrive til SØNDAG om de e.v.t kunne have interesse i at skrive om Stylistuniverset men der er ikke rigtig nogen respons, så ja måske en dag det lykkedes og med jeres hjælp er der måske større chancer, for jo mere i deler og tagger og spreder rygter om det lille kjoleunivers jo større er chancen vel !

Så vi takker og bøjer og nejer på forhånd ...

 

I butikken finder du nyt og vintage i et godt miks og løbende kommer der nye varer, men husk at spørge efter størrelser og stylings muligheder når du kommer og besøger os i butikken, vi er der for dig og vil meget gerne hjælpe dig med at finde det helt rette i forhold til snit og farver. Ønsker du personlig styling og alene tid med os i butikken hvor der kun er fokus på dig og stylingen af dig er du velkommen til at booke en personlig styling hos os. 

Stylingen koster 500,- kr men er gratis hvis du køber for over 1500,-kr (stylingen varer i en time og er før eller efter lukketid efter aftale ) Skriv en mail til os hvis du vil vide mere.

Mange glade og taknemmelige hilsner fra Mie og Pia

( foto er fra nytårsaften 🎉)