Om Pia

Som certificeret Styleadvisor kan jeg arbejde med din grundlæggende stil, rådgive kompetent i kropsform/snit, jeg har værktøjerne til uendelig styling og går meget op i at vi kan bruge de styles du allerede har inde i dit klædeskab og jeg viser dig muligheder i stylingens verden som du kan have glæde af langt tid fremover...

Jeg har en uddannelse i tøjbranchen og blev i tidernes morgen udlært i Carli Gry, derefter har jeg en del erfaring i branchen da jeg har været inde og ude af den igennem tiden.

Jeg er en dame på nu 52 år, er gift har 2 børn  og 1 hund, jeg elsker selv at klæde mig i fine kjoler og dresse up også hvis jeg bare skal en tur i Netto.

Jeg har altid interesseret mig for Vintage, farver og kjoler og med dette univers har jeg mulighed for at formidle min viden som Stylist i form af stylings muligheder og anvendelsesmuligheder i tøjet, blandt andet med at mikse vintage og nyt så man opnår et helt unikt look og ikke nødvendigvis ligner "naboen" selvom hun har samme kjoleprint på.

Jeg syntes også at det er vigtigt at vi kan lege med tøjet så det hele tiden får et nyt udtryk, fx at bruge vintage skjorten inden under din sommerkjole, stylet sammen med et par farvede strømpebukser så du også kan bringe det med ind i vintergarderoben, altså at vi får brugt det vi har, på nye måder.

 

Jeg kan fungere både som personlig shopper og jeg laver også garderobetjek og stylings veninde aftener hvor i har mulighed for at booke mig til at komme og lave et oplæg om styling og derudover give gode tips samt ideer og e.v.t at svare på jeres spørgsmål om styling, stylingen kan også foregå i butikken.

Skriv mail hvis i vil høre mere om mulighederne til :

Pia@stylistuniverset.dk

Udover webshoppen her, har jeg butikken Stylistuniverset på Borgbjergsvej 3, 2450 Kbh.Sv 

i dejlige Sydhavnen ❤️

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i Stylistuniverset.

Bedste hilsner Pia