Stylistuniverset går online , Jubiiiiiiii ❤️

Kære Alle❤️

Så er min lille online shop endelig  i luften og jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for løbende at gøre den mere overskuelig og lækker med skønne kjoler og fine sager som du kan shoppe her og få leveret direkte hjem i din stue eller til afhentning hos pakkemanden!

Det har været en lang proces da jeg fik lavet mig en del fejl undervejs, men rom blev jo heller ikke bygget på en dag, vel?🤪

Der er stadig en masse der skal udvikles her på siden og kræses for, men jeg bliver nødt til at åbne siden uden at det er det helt perfekte der springer jer i øjnene, det skal nok blive bedre.

Jeg sender med DAO!

Mit lille univers er opstået af en drøm om at åbne en butik med fine feminine kjoler, til at starte med åbnede jeg en lille lejligheds butik i Søborg, hvor jeg solgte vintage kjoler, nips og styling, det gjorde jeg i en rum tid og fik så lyst til at udvide konceptet lidt og begyndte derfor også at forhandle repro som jo er en reproduktion af fine kjoler fra fx. 50-erne og 60-erne, jeg er selv typen der elsker farver og at mikse, kontraste og lege med beklædning så hver dag bliver en fest.

Jeg er uddannet stylist i 2016 men har før det altid haft flair for at style, indrette og lave anderledes kombinationer af det der er og det der kan komme til, så hos mig kan du altid blive inspireret og lære at "lege" med tøjet og turde noget mere.

Derfor sælger jeg også stadig vintage, men på siden her starter jeg med repro delen og så må jeg tilføje vintage delen når jeg bliver mere nørdet omkring brugen af webshoppen, det har nemlig været lidt svært for mig og derfor også taget lidt lang tid at få den færdig og ja der mangler stadig noget som skal finpudses, men mon ikke at i bliver her alligevel hvis jeg lover at det nok skal blive bedre....

 

Den fysiske butik ligger på Valby langgade 72, 2500 Valby.

Du kan du også følge med på instagram og facebook hvor der løbende kommer fine opslag op, blandt andet med salg af vintage delen som du naturligvis også kan finde i butikken når den har åben...

Så her på webshoppen kan du købe alle de fine nye sager, kjoler, sko, støvler, strømpebukser, strik og accessories 

Jeg glæder mig til at tage imod jeres ordrer.

 

Mange kærlige hilsner Pia