November 2020

Det er efterhånden et bid tid siden at jeg har fået opdateret og skrevet lidt på bloggen..

Der er jo sket meget siden sidst og hele verden er ramt af Covid hvilket jo berører os alle på en eller anden måde. Butikken har stadig det samme, men lige pt kører vi meget på med vintage delen og er god til at få jer til at se ideen med det helt unikke look som det ofte bliver når vi blander vintage og repro.

Dog er der stadig masser af repro sager i det lille univers og det bliver der ved med at være.

 

Butikken er åben som normalt men der kan opstå ændrede åbningstider fra dag til dag og det vil altid blive oplyst på Instagram og facebook, så det er en god ide at følge med der og e.v.t lige tjekke op på siden inden man fx. skal ud på en lang tur for at besøge det lille univers i Valby.

Du har også mulighed for at skrive eller ringe og bestille tid til en styling og afhængig af ønsker er der forskellige priser på dette, men vi er til at tale med.

Lige pt. er der ikke større arrangementer da der ikke er mulighed for dette i den lille butik med covid omkring os så vi finder på noget andet indimellem og snart laver vi Live fra facebook, den 30/11 hvor butikken i Valby fylder 2 år.

Nogle gange vil der også være små stylingsvideoer eller blot visninger af smukke sager fra Universet.

Og skal vi så ikke lige en gang for alle blive enige om at på trods af alle mulige restriktioner skal vi minde os selv og andre om at det er ok ( meget ok ) at dresse op every single day, også bare når du skal på genbrugspladsen eller i Netto, så husk at komme ind og prøve kjoler og nederdele og køb dig fattig (Ej måske ikke lige fattig)  i farvede strømpebukser og smukke sager fra Stylistuniverset.

Du kan i øvrigt også som noget helt nyt og noget jeg aldrig havde tænkt på ville komme på menuen, købe mundbind i forskellige smukke prints til henholdsvis 49,-kr og 59,-kr De sælges også på webshoppen.

 

Glæder mig til at se jer i det skønne lille farverige unika kjoleunivers i Valby 

 

Kærlige hilsner fra Pia