Tak, nye mærker og sommerferie 😍

26/6-2020 

Takker af hjertet for jeres opbakning og støtte til at komme igennem Corona lukningen, i har en særlig plads i mit hjerte når i vælger lige præcis at støtte min forretning, mit univers, min drøm❤️ 

Jeg gik i Corona perioden i luften med min webshop og tak for jeres tålmodighed i forhold til den 😊

Den er her,  men ikke perfekt og jeg har ikke altid tid til at få fyldt den op med de nye varer, men kig e.v.t ind på Instagram og Facebook i ny og næ og se skønne billeder og forslag til stylinger, er der noget der du ikke finder på webben så skriv til mig og jeg kan godt sende alligevel. 

Jeg er begyndt at få flere mærker ind i butikken, blandt andet smukke magiske kjoler fra Sondeflor og fine feminine kjoler fra banned retro, snart kommer der også kjoler fra RocknRomance Vintage. 
På sko / sandal siden er der lige nu lækre farvede sandaler fra Tim & Simonsen skønne sko fra Nature footwear samt en masse fra Lulu hun, der er stadig lidt fra missLfire og nordicshoe og jeg vil sørge for at der altid er sko på hylden af den ene eller anden art, du kan også finde vintagesko i butikken, men er endnu ikke på webshoppen.
Vintage delen er stadig at finde i butikken men da vi ikke kan komme på vores indkøbsture pga nye tider lige pt, så er det  ikke med samme tempo at der bliver fyldt op.

 

 

Butikken holder lukket fra den 4/7 og 3 uger frem måske med enkelte lukkedage , der bliver e.v.t lidt campingvogns salg i Lønstrup, men beslutningen ikke taget 100 % endnu❤️


Kærlige hilsner Pia