Tak og så lidt om opstart i butik, og Vintage messe ....

Kære Alle !


Så kom den lille webshop i gang og tak til alle jer der støtter op omkring den, det er bare dejligt, i må også meget gerne sende link til venner og dele med jeres veninder, fordi der er jo rigtig mange gode tilbud og skønne klassiske sager at finde på siden, og der er måske også nogle der ikke liiiiiiiiiiiiiiiige bor i nærheden af KBH som gerne vil have del af de skønne sager, så del endelig!
Jeg er begyndt at åbne lidt op i butikken også, det er super rart at være tilbage i det lille univers og meget snart begynder jeg at tilføre vintage delen her på siden.... og al inspiration kan i naturligvis stadig gå ind og hente på instagram eller facebook...
 
I weekenden, nærmere betegnet på søndag, skulle der have været vintage messe arrangeret af Pia Storm, den messe var jeg også tilmeldt og havde glædet mig til at deltage i, jeg har deltaget lige siden før jeg åbnede butikken og jer der endnu ikke har prøvet at være med til en vintage messe, prøv det!!!
Det er fuldstændigt fantastisk, inspirerende og der er så mange søde stadeholdere og skønne interesserede kunder!
Denne gang bliver det jo anderledes, vi har været nødt til at aflyse messen!
MEN som skrevet på min instagram havde jeg allerede en plan i posen, jeg ville lave en film med vintage og vise søndag, men NU er der flere tiltag, så som at Vintage Social goes digital, ja altså vi laver en form for alternativ messe på Instagram hvor alle stadeholdere der skulle have været med på messen, får delt opslag på Vintage Socials instagram, så følg gerne med hvis du er interesseret i at se hvordan det løber af stablen.
 
Det var alt for nu, skriver snart igen....


Solskins hilsner fra Pia